Om oss

For første gang vokser en generasjon nordmenn opp med mindre boplass enn sine foreldre. Samtidig er konsumet vårt mer enn fordoblet. Vi har det største boarealet per innbygger i Norden. Likevel scorer vi høyest på skalaen for opplevd mangel på plass. Sliter du med lagring, er du derfor langt fra alene. En av tre nordmenn oppgir at de mangler et sted å sette bort ting – og har måttet låne eller leie plass et annet sted.

Å ha det ryddig i hjemmet fjerner stress, men å kaste ting kan være vanskelig. Det er mye vi trenger, men ikke hele året. Utstyr og pynt for sesonger er en ting. Klær når barnet vokser opp en annen. Og selv om mange er gode på lagring, kan det være utfordrende å sette noe bort. I en fullbooket hverdag er det ofte ikke lett å hente og levere eiendelene sine et annet sted. Man sier om ting man vet kommer men ikke forholder seg til, som at det «kom som julekvelden på kjerringa». Da er det rimelig upraktisk å ha pynten en biltur unna.
Derfor er ikke Kubert som andre lagre. Vi er ikke en fysisk lokasjon, men et lagringssystem i lomma. Hos oss slipper du å forholde deg til geogra ved leie av lagerplass. Vi er ikke en bestemt adresse i utkanten av byen du bor i. Vi er aldri en kjøretur unna. Inngangen til våre lagre er ved utgangsdøren din. Hos oss pakker du det ønsker å lagre i en av våre esker, bestiller henting og dato for retur. Så fikser vi resten.

Vi kan ikke garantere at julekvelden kommer mindre overraskende på, men vi kan sikre at esken med julepynt står på døra i god tid før treet skal pyntes. Vår ambisjon er at du med Kubert skal føle det som om du har et ubegrenset lager i hjemmet. Mobilen din er nøkkelen inn. Vi kaller det smart lagring – en digital lagringsplass for dine fysiske eiendeler, som aldri er mer enn et tastetrykk unna.

Vi er en liten og entusiastisk gjeng i Kubert, trenger du å nå oss treffes vi lettest på chat i mobilappen, på epost contact@kubertapp.com eller på telefon +47 23654455

Trenger du å sende oss fysisk post gjør du det til Pilestredet 52, 0167 Oslo

Vårt organisasjonsnummer er 917 467 242.